donderdag 17 november 2011

18 december 2011: Pieken & Dalen


Beste liefhebbers van het beste leven,

Het heeft even geduurd, maar op zondag 18 december opent diner chantant Hetty Serveert weer haar deuren voor cultuur- en cuisineminnend publiek.
In restaurant Gare de l' Est bieden wij wederom een heerlijk 3-gangendiner, afgewisseld met mooie muziek en goede verhalen tijdens een gevarieerd programma van muziek en gedichten.

Met het thema 'Pieken & Dalen' komen wij met u in de kerstsfeer. Of juist niet? Wij hopen in ieder geval bij u een vlam te ontbranden.
Kom gerust midden in de winternacht met drie koningen of meer, om, voor u met de herdertjes in de gloria bij nachten ligt, de beltrom te horen.
Komt allen tezamen met de bijzondere artiesten, die we bereid hebben gevonden het diner met een gevarieerd programma van liedjes en gedichten te omlijsten.

Het belooft een sprankelende creatieve en culinaire avond te worden, waar (vrienden)stellen, maar zeker ook singles hun hart op kunnen halen en warmen.

Diner chantant Hetty serveert is een belangeloos initiatief van Christie de Wit, Marjolein Bodegraven en Hetty Kleinloog, die hun liefde voor kunst & keuken graag met u willen delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten